Відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради  інформує про проведення  18 вересня 2023 року о 17-00 год. громадських слухань з обговорення проектів містобудівної документації – Детальний план території по вулиці Соборна та вулиці Молодіжна с.Заболоття та детальний план території  земельної ділянки з кадастровим номером 5620884200:02:019:0480 для будівництва теплично-гідропонного комплексу «ІІІ черга» з підкачувальною станцією за межами с.Заболоття Вараської міської територіальної громади Вараського району Рівненської області.

 Слухання відбудуться за адресою: с.Заболоття, вул.Соборна, 10а, Будинок для обслуговування жителів села.

Детальні плани території розроблені відповідно статтей 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 17 Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» ( зі змінами), Закону України «Про землеустрій», ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування і забудова територій», ДБН В.1.1-7-2002 «ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території»; ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова території»; ДСП 173-96 «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»; ДБН В.2.3-5-2018 «Вулиці та дороги населених пунктів»; ДБН В.2.5-75:2013 Каналізація. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування;  ДБН В.2.5-74:2013 Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування; Пожежна безпека об’єктів будівництва», ДБН В.2.3-5-2001 «Споруди транспорту. Вулиці та дороги населених пунктів», ДБН Б.2.2-5:2011 «Благоустрій територій».     

Детальні плани розроблено з метою визначення планувальної організації та розвитку території.

Замовником є відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради.

Графічні матеріали даної містобудівної документації  розміщено на офіційному веб-сайті Вараської міської ради. Для більш детального ознайомлення з графічними матеріалами необхідно звернутися в відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради за адресою: майдан Незалежності, 2, 2 поверх (тел.2-45-19).

Строк подання письмових пропозицій та зауважень від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до детального плану території  з  18.08.2023 до 18.09.2023 року. Пропозиції приймаються за адресою: відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради, майдан Незалежності, 2, 2 поверх (тел.2-45-19).

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

  • повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, що надаються, повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

В громадських слуханнях можуть прийняти участь повнолітні громадяни, суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), представники їх об’єднань, наукових засобів, громадських організацій, місцевого органу самоврядування, а також консультативно-дорадчих органів, створених при органах державної влади і органах місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єктів господарювання.

Детальний план території по вулиці Соборна та вулиці Молодіжна с.Заболоття.

1 Загальні дані

2 Схема розташування території

3.1 План існуючого використання території

3.2 План існуючого використання території

4.1 Проектний план

4.2 Проектний план

5.1 Схема організації руху транспорту

5.2 Схема організації руху транспорту

6.1 Схема інженерної підготовки території

6.2 Схема інженерної підготовки території

7.1 Схема інженерних мереж та споруд

7.2 Схема інженерних мереж та споруд

8 Додаток ІТЗ.ЦЗ радіація

9 Додаток ІТЗ.ЦЗ залізниця

10 Додаток ІТЗ.ЦЗ руйнування 

11 Додаток ІТЗ.ЦЗ евакуація

12 Функціональне зонування 

Додатки

Пояснювальна записка. Додатки. Графічна частина.

Детальний план території  земельної ділянки з кадастровим номером 5620884200:02:019:0480 для будівництва теплично-гідропонного комплексу «ІІІ черга» з підкачувальною станцією за межами с.Заболоття Вараської міської територіальної громади Вараського району Рівненської області.

1 Схема розташування

2 План сучасного стану

3 Проектний план

5 Схема транспортної мобільлності

6 Схема інженерного забезпечення

7 Схема благоустрою 

додаток до завдання

Текстова частина Детального плану території

Техніко-економічні показники