21 березня відбулося засідання Комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою Вараської міської ради. Депутати розглянули 3 питання порядку денного.

Розпочали засідання традиційно з хвилини мовчання за загиблими військовослужбовцями, що у лавах Сил оборони України воювали за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни.

2853

Під час засідання депутати розглянули проєкт рішення щодо внесення змін до структури виконавчих органів Вараської міської ради, загальної чисельності працівників апарату управління, йдеться про скорочення у відділі екологічного контролю управління безпеки та внутрішнього контролю ВК ВМР посади головного спеціаліста, та введення токої ж посади у відділ земельних ресурсів ВК ВМР.

Обговорили питання про надання згоди на поділ об’єкта нерухомого майна комунальної власності Вараської міської територіальної громади та про внесення змін до установчих документів комунального підприємства "Вараштепловодоканал" Вараської міської ради, зокрема додати пункт про бульдозер Sinomach GTY160, яким нещодавно поповнився парк комунальної техніки громади.

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Дмитро Ющук (голова комісії) (фракція "Європейська Солідарність"), Сергій Макарук (заступник голови комісії) (фракція "Батьківщина"), Ксенія Будь (фракція "Сила людей"), Любов Сусь (фракція "Слуга народу").

Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: Дмитро Добровольський (фракція "Голос") Дмитро Мохнар (фракція "За майбутнє"), Вікторія Данилко (фракція "Пропозиція").