15 березня відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Депутати розглянули 12 питань порядку денного, 1 додаткове.

Насамперед, депутати підтримали низку проєктів рішень, щодо: надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для викупу її у власність, поновлення Договору оренди земельної ділянки на новий строк, затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність, продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність, а також внесення змін до структури виконавчих органів Вараської міської ради тощо.

н 2550

Наприкінці засідання члени комісії розглянути додаткове питання про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

Загалом, більшість питань, котрі були розглянуті під час засідання, були підтримані та рекомендовані до розгляду на черговій сесії Вараської міської ради, лише декілька з них було повернуто на доопрацювання.

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Віра Литвин (голова комісії) (фракція "ПРОпозиція"), Дмитро Рубець (заступник голови комісії) (фракція "За майбутнє"), Іванна Журба (фракція "Європейська солідарність"), Олександр Чех (фракція "Слуга народу"), Петро Мартинюк (фракція "Батьківщина").

Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: Петро Кедич (фракція "За майбутнє").