Вихованці гуртків Вараського центру соціальних служб та послуг здобули перемоги у двох конкурсах: обласному та міжнародному. 

Зокрема, Рівненський обласний центр народної творчості за сприяння Управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації, Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки щороку проводить обласний конкурс читців-аматорів "Кобзарева струна не вмирає". Метою конкурсу є популяризація мистецтва художнього читання, виявлення та розкриття молодих талантів, вдосконалення майстерності читців-аматорів та вшанування пам’яті Великого Кобзаря. Цьогоріч вараські гуртки подали на конкурс 9 відеоробіт. 

За результатами оцінювання у молодшій віковій категорії І місце посіла найменша із учасниць – Анна Герасимчук, керівник Тетяна Тарасюк.

Також вихованці танцювального гуртка Вараського центру соціальних служб та послуг під керівництвом свого креативного керівника Іванни Муравинець  взяли участь у міжнародному двотуровому конкурсі мистецтв "Зоряний час". 39 вихованців підкорювали сцену в місто Луцьк. Зокрема, це наймолодші учасники в категорії 6-7 років, середня та старша групи змішаної вікової категорії. За результатами оцінювання вибороли 4 перших місця та 2 з найвищою оцінкою – гран-прі (за танцювальні номери "Лелеки" та "Поверни мене до життя").