20 лютого у Вараському ліцеї №3 відбулося нагородження переможців І етапу обласної учнівської олімпіади "Знавці Біблії", організаторами якої є Громадська спілка "Покликані перемагати", Національна дитяча рада та Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

33 учні Вараського ліцею №3 отримали нагороди I, ІІ та ІІІ ступеня. Дипломи та подарунки переможцям учнівської олімпіади вручив заступник міського голови Дмитро Стецюк.

"Нажаль, попри те, що Україна завжди хотіла жити мирно, розвиватися та бути незалежною, нам, нашим батькам, нашим предкам завжди потрібно було боротися за свою незалежінсть. Біблія – це ті правила, які надають нам життя. Основне правило Біблії або одна із 10 заповідей – не вбивай, не забирай життя. Коли люди порушують цей принцип, тоді приходить зла воля. Ви вивчаєте ці правила, досліджуєте Біблію і сьогодні ви переможці, які отримають пам'ятний знак. Розвивайтеся, продовжуйте вивчати настанови Біблії і в майбутньому у вас, у ваших сім'ях, у нашому місті та країні все буде гаразд", – сказав у своїй промові Дмитро Стецюк.

ш 8890

Дипломом за багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток духовно-морального виховання дітей та молоді Рівненщини нагороджено директора Вараського ліцею №3 Наталію Валюшко.

Також дипломом за багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток духовно-морального виховання дітей та молоді Рівненщини, активну участь у проведенні VI обласної учнівської олімпіади "Знавці Біблії" у 2022/2023 навчальному році нагороджено вчителя християнської етики Йосипа Шарко.

ш 9092