Відбулася зустріч членів Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту Вараської міської ради. Через відсутність кворуму голосування за проєкти рішень не відбувалося.

Присутні на зустрічі депутати обговорили декілька питань порядку денного, а саме: лист-звернення практичних психологів та зміни до бюджету Вараської громади на 2024 рік. Зокрема, серед запропонованих змін до бюджету: виділення коштів на оборонні потреби, закупівля банерів для загиблих Героїв, ремонти закладів дошкільної освіти, забезпечення книгами бібліотек Вараської громади, культурні заходи, соціальний захист, ремонти укриттів та придбання з улаштуванням модульного укриття у с.Мульчиці, завершення ремонтних робіт по вул.Рівненській і вул.Хлібороб та інше.

Людмила Мельник розповідає про старшу профільну освіту

Також головний спеціаліст Управління освіти Людмила Мельник ознайомила присутніх депутатів з презентацією щодо старшої профільної освіти. Це нововведення має на меті диференційоване навчання здобувачів освіти старших класів відповідно до їх освітніх потреб, нахилів, здібностей, які зумовлені орієнтацією на майбутній професійний вибір.

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Яна Горегляд (голова комісії) (фракція "Європейська солідарність"), Ігор Саворона (заступник голови комісії) (фракція "Сила людей").

Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: Володимир Хоружий (фракція "Слуга народу"), Артем Стецюк (фракція "За майбутнє"), Антон Сумленний (фракція "Європейська солідарність").