Сьогодні відбулась робоча зустріч міського голови м.Вараш Олександра Мензула, першого заступника міського голови Павла Павлишина, керівників освітніх закладів громади із литовським підприємцем, який є представником німецького промислового концерну Wilhelm Layher GmbH & Co KG.

Під час зустрічі обговорили можливості ділового співробітництва із литовськими будівельними, промисловими та інфраструктурними галузями.

18 10 21

Щодо освітньої сфери, то литовський підприємець розповів присутнім про навчальні програми з підготовки за будівельними спеціальностями, про можливості інтеграції цих програм у навчальні заклади нашої громади та передачі досвіду німецьких програм дуального навчання для подальшого можливого використання в роботі профільних класів та ліцеїв. 

IMG 4788

Так, в результаті обговорення представники освіти дійшли згоди щодо етапів впровадження європейських принципів в сфері освіти Вараської громади. Крім цього розглянули питання щодо участі у європейських проєктах учасників освітнього процесу нашої громади.