Відбулася зустріч членів Комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики Вараської міської ради. Через відсутність кворуму голосування за проєкти рішень не відбувалося.

Присутні на зустрічі депутати обговорили декілька питань із запланованого до розгляду порядку денного. Зокрема, головний спеціаліст Відділу комунального майна Департаменту ЖКГМБ ВК ВМР Катерина Кир'ях розповіла про "Про внесення змін до Програми забезпечення ефективного управління майном, що належить до комунальної власності Вараської міської територіальної громади на 2022-2024 роки" та "Про внесення змін до Комплексної програми благоустрою та розвитку комунального господарства Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки".

4455

Начальник Управління економіки та розвитку громади Ірина Барабух розповіла щодо внесення змін до рішення Вараської міської ради від 25 жовтня 2023 року №2111-РР-VIII "Про затвердження плану діяльності Вараської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік".

Затим директор Департаменту соціального захисту та гідності ВК ВМР Наталія Талах відповіла на запитання щодо низки проєктів рішень, що стосуються підтримки Захисників і Захисниць громади, членів їх сімей, підтримки родин загиблих Героїв, їх дітей, підтримки сімей тих, хто перебуває у полоні:

Після цього депутати заслухали свого колегу – Володимира Грушевського (фракція ПП "Голос") – щодо "влаштування "Скверу пам’яті" по мікрорайону Перемоги, м.Вараш, Вараський район, Рівненської області". Виступ депутата спричинив 20-хвилинне емоційне обговорення, під час якого депутатами висловлювалися взаємні претензії.

Як уже було зазначено, будь-яких рішень щодо проєктів рішення під час зустрічі не ухвалювалося через відсутність потрібної для правомочної організації засідання комісії кількості депутатів.

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Юрій Кравець (голова комісії) (ВО "Батьківщина"), Володимир Грушевський (фракція ПП "Голос"), Марія Левченко (фракція "Сила людей").

Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: Максим Шарабар (фракція "Пропозиція"), Олег Сніжко (заступник голови комісії) (фракція "Пропозиція"), Наталія Камінська (секретар комісії) (фракція "За майбутнє"), Сергій Анощенко (фракція "Слуга народу").