Відбулося засідання Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту. Депутати розглянули 2 питання порядку денного та 1 додаткове.


Розгляд питань розпочали із проєкту рішення щодо внесення змін до установчих документів Центру дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради. Депутати підтримали проєкт рішення, котрий передбачає зміну юридичної адреси (місцезнаходження) та затвердження Статуту Центру дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради в новій редакції.


Також розглянули питання про влаштування "Скверу пам’яті" по мікрорайону Перемоги, м.Вараш, Вараський район, Рівненської області. Під час обговорення голова комісії Яна Горегляд (фракція "Європейська солідарність") зауважила, що оскільки відсутні розробники даного проєкту, то відповідну інформацію буде взято до відома "гуманітарною" комісією.

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Яна Горегляд (голова комісії) (фракція "Європейська солідарність"), Ігор Саворона (заступник голови комісії) (фракція "Сила людей"), Антон Сумленний (фракція "Європейська солідарність").
Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: Володимир Хоружий (фракція "Слуга народу"), Артем Стецюк (фракція "За майбутнє").

Питання, що розглядалися:

№2661-ПРР-VIII-5200 від 17.10.2023 р. Про внесення змін до установчих документів Центру дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради. (нова редакція від 13.11.2023)

№2755-ПРР-VIII-2100 від 21.12.2023 р. Про влаштування «Скверу пам’яті» по мікрорайону Перемоги, м.Вараш, Вараський район, Рівненської області.