Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. 21 грудня до порядку денного було включено 13 питань, 2 додаткових.

Насамперед, члени виконавчого комітету затвердив номенклатуру та обсяг місцевого матеріального резерву Вараської МТГ для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також функціональне навчання керівного складу та фахівців Вараської громади, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту у 2024 році.

фф 2851

міський голова м.Вараш Олександр Мензул

Опісля було погоджено проєкти рішення про державну реєстрацію права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна. 

Затим виконавчий комітет ухвалив створення комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг. Потреба у данному рішенні виникла у зв’язку з кадровими змінами у виконавчих органах Вараської міської ради та Вараському центрі соціальних служб та послуг, а також з метою забезпечення здійснення виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

фф 2858

директор Департаменту соціального захисту та гідності Наталія Талах доповідає про створення комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг

Також погоджено новий склад опікунської ради з питань забезпечення прав та інтересів повнолітніх осіб, які потребують опіки або піклування.

Додаткові питання стосувалися затвердження акта приймання-передачі об'єктів енергетичної інфраструктури у комунальну власність Вараської МТГ та нова редакція фінансового плану КП "Житлокомунсервіс" ВМР на 2023 рік.


фф 2840