Відбулося засідання Комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики.


Розгляд порядку денного депутати вирішили розпочати із заслуховування доповіді про Програму економічного і соціального розвитку Вараської міської територіальної громади на 2024 рік. Депутат Наталія Камінська (фракція "За майбутнє") запропонувала Управлінню економіки та розвитку громади створити презентацію задля ефективнішого та детальнішого аналізу Програми з боку депутатів.

2417
Затим, після дискусії, депутати не підтримали внесення змін до Комплексної програми розвитку цивільного захисту Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки. Відмітимо, що зміни до програми цивільного захисту передбачають придбання необхідного обладнання (дозиметри, спальні мішки, пневмокаркасні намети, пальне тощо) для місцевого матеріального резерву на випадок надзвичайних ситуацій, для роботи збірних пунктів евакуації тощо.

Щодо затвердження Програми реалізації питань будівництва, модернізації та поточних ремонтів на 2024 рік, то обранці розглядали проєкт рішення за кожним окремим пунктом. Із внесеними правками спрямували на розгляд на пленарному засіданні позачергової сорок другої сесії Вараської міської ради восьмого скликання, продовження якої відбудеться 18 грудня.

2415
Під час "бюджетної" комісії 14 грудня розглянуто та підтримано внесення змін до Програми розвитку і реалізації питань нового будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів житлового фонду та інфраструктури Вараської міської територіальної громади на 2023 рік.

2439
Далі депутити вирішили зробити перерву та обговорити проєкт рішення щодо бюджету Вараської міської територіальної громади на 2024 рік у понеділок, 18 грудня.

 

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Юрій Кравець (голова комісії) (фракція ВО "Батьківщина"), Олег Сніжко (заступник голови комісії) (фракція "Пропозиція"), Наталія Камінська (фракція "За майбутнє"), Володимир Грушевський (фракція "Голос"), Марія Левченко (фракція "Сила людей").

Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: Максим Шарабар (фракція "Пропозиція"), Сергій Анощенко (фракція "Слуга народу").

Присутні на засіданні депутати: Дмитро Мохнар  (фракція "За майбутнє").