Відбулося засідання постійної Комісії з питань депутатської діяльності, законності та правопорядку.

Під час формування порядку денного засідання до його проєкту із п’ятьма питаннями члени комісії додали ще два – загалом 11 грудня розглянуто сім проєктів рішень.

Насамперед депутати розглянули і підтримали проєкт Програми економічного і соціального розвитку Вараської міської територіальної громади на 2024 рік. Затим заслухали доповіді щодо проєктів Про затвердження Програми "Безпечна громада та профілактика правопорушень на 2024-2028 роки" та Про внесення змін до Комплексної програми розвитку цивільного захисту Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

2003

Підтримано проєкт рішення Про внесення змін до Програми забезпечення виконання департаментом соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради рішень суду та пов’язаних із ними стягнень на 2023 – 2025 роки. Департаменту соціального захисту та гідності доручено також підготувати проєкт тексту звернення Вараської міської ради до Міністерства юстиції України.

2007

Насамкінець засідання депутати члени комісії розглянули і підтримали проєкти рішень Про внесення змін до Положення Віче старост виконавчого комітету Вараської міської ради та щодо змін до програми мобілізаційної підготовки, мобілізації та оборонної роботи у Вараській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки.

2010.jpg

У Різному розглянуто звернення до міського голови та депутатів міської ради дев’ятьох практичних психологів дошкільних навчальних закладів Вараської міської територіальної громади щодо допомоги у реалізації змін, внесених ще у 2017 році до ЗУ "Про дошкільну освіту" від 11.07.2001 №2628-ІІІ. За пропозицією голови комісії Олександра Дерев’янчука (фракція "Європейська солідарність"), підтриманою іншими двома членами комісії, лист спрямовано до розгляду профільною постійною Комісією з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту.

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Олександр Дерев’янчук (голова комісії) (фракція "Європейська солідарність"), Катерина Пікусь (фракція "ПРОпозиція"), Роман Годунок (фракція "Голос").

Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: –