З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України у Вараській громаді відбулося освячення муралу та концертна програма.

До відкриття муралу, котрий створено на стіні Вараського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП) долучилися міський голова м.Вараш Олександр Мензул, перший заступник міського голови Павло Павлишин, начальник Вараської районної військової адміністрації Людмила Мариніна, начальник Вараського РТЦК та СП полковник Андрій Скляров, генеральний директор ВП Рівненської АЕС Павло Ковтонюк та депутатський корпус Вараської міської ради.

Розпочалася подія із хвилини мовчання за полеглими Героями, що віддали своє життя за свободу та незажність України, за спокій та мирне небо над нашими домівками. 

преввв 0879

"Сьогодні великий день – День Збройних Сил України. З початку повномасштабного вторгнення багато хто пішов добровольцем, багато хто став на захист нашої країни. У вічній пам'яті Герої, які повернулися "на щиті". В наших обов'язках допомога людям з пораненнями, забезпеченні всіх наших воїнів соціальними гарантіями та підтримкою. Я щиро бажаю усім українським воїнам міцного здоров'я, сил та мужності. Бажаю швидше закінчити війну нашою Перемогою. Слава Україні!" – промовив Олександр Мензул.

уу 0918

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул

Під час заходу міський голова м.Вараш Олександр Мензул нагородив грамотами Вараської міської ради працівників Вараського РТЦК та СП за сумлінне виконання посадових обов’язків в умовах правового режиму воєнного стану, самовідданість, високу професійну підготовку та з нагоди Дня Збройних Сил України.

Опісля вручення грамот, Благочинний Вараського району та міста Вараш отець Віталій, настоятель Свято-Софіївського храму отець Йосип та військовий капелан отець Микола освятили мурал, який є уособленням пам'яті про минуле та згуртованості заради майбутнього.

уу 1055

Затим, відбулася концертна програма у Вараському Центрі дозвілля із вшануванням наших Захисників та Захисниць, котрі боронять Україну від російської агресії. Подію супроводжували пісні на патріотичну тематику, листи військових до близьких та виконання відомих українських пісень на музичних інструментах. 

уу 1212