Сьогодні, у День Гідності та Свободи, у Вараші вшановано Героїв Небесної сотні, які загинули під час подій 2013-2014 років.


Покласти квіти до пам'ятного місця на вулиці Героїв Небесної сотні прийшли перший заступник міського голови Павло Павлишин, заступник міського голови Дмитро Стецюк, командир в/ч 3045 Станіслав Синицький, начальник Вараського РТЦКтаСП Андрій Скляров, заступник начальника сектору Вараського районного відділу поліції Андрій Майданюк, директор Департаменту соціального захисту та гідності Наталія Талах, працівники Департаменту культури, туризму, молоді та спорту ВК ВМР та структурних підрозділів виконавчого комітету.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв, які загинули на війні, що рф розв'язала проти України одразу після Революції Гідності.

"Десять років тому ми відстояли своє право на гідне життя, підтвердили своє прагнення до кращого життя, до життя за європейськими цінностями. Сьогодні нам знову доводиться воювати за нашу націю, за майбутнє наших дітей. Ми вдячні всім захисникам, які зі зброєю у руках протистоять окупантам, ми шануємо всіх, хто повернувся на щиті з цієї війни", – сказав під час промови Дмитро Стецюк.