Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У понеділок, 6 листопада, до порядку денного було включено 14 питань, а також 8 додаткових.

Насамперед, члени виконавчого комітету заслухали звіти щодо виконання фінансового плану комунальних підприємств: "Вараського ЦПМД", "Вараштепловодоканал" та "Благоустрій" за III квартал 2023 року. 

88 8575

Затим виконавчий комітет погодив інвестиційні програми ВП "Рівненської АЕС" у сфері централізованого водопостачання та водовідведення та в сфері теплопостачання на 2024 рік. Програми передбачають закупівлю необхідного обладнання для ефективного реагування та зменшення часового терміну на аварійно-відновлювальні роботи.

Під час обговорення "орендних" питань міський голова м.Вараш Олександр Мензул зауважив, що декілька орендованих приміщень комунальної власності громади у Парку культури та відпочинку у м.Вараш, які перебувають в оренді до 2035 року, не використовуються для ведення підприємницької діяльності. На думку міського голови дані приміщення мають використовуватися першочергово для користі громади. Відповідно Олександр Мензул доручив директорам Департаменту культури, туризму, молоді та спорту ВК ВМР та Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва ВК ВМР організувати відповідну роботу з орендарями. 

88 8590

Міський голова Олександр Мензул 

Окрім того розглянуті проєкти рішення про погодження внесення змін до договору оренди індивідуального визначеного нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади та виключення об'єктів оренди нерухомого майна з Переліку другого типу.

88 8580