Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. 26 жовтня до порядку денного було включено 32 питання, 3 додаткових.

Насамперед прийнято рішення про надання повноважень на здійснення перевірки достовірності відомостей наданих громадянами для отримання компенсації витрат за тимчасове безоплатне розміщення ВПО.

Затим було погоджено проєкт рішення про визначення додаткових місць розташування контейнерних майданчиків для зберігання побутових відходів на території м-р. Будівельників у м.Вараш. Зокрема, розташування контейнерних майданчиків визначено за адресами: в районі житлового будинку №7а, №31/1 та №8/1.

 

7394

Одне із додаткових питань стосувалося організації видачі електронних квитків для пільгових категорій громадян у Вараській громаді. Так, пільговий проїзд на безоплатній основі мають право діти шкільного віку (в навчальний період) за тарифним пакетом "Учнівський" – не більше двох безкоштовних поїздок в день з понеділка по п’ятницю. Для решти категорій пільговиків відсутні обмеження кількості поїздок у міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської громади.

7400

Іще одне питання передбачає демонтаж тимчасових споруд. Мова йде про самовільно встановлені/розміщеніих тимчасові (металеві) гаражі та тимчасову споруду, які розташовані у м.Вараш.

Також затверджені проєкти рішення про відмову в продовженні договору оренди, виключення об’єктів оренди нерухомого майна з Переліку другого типу, державну реєстрацію права комунальної власності на об’єкт нерухомого майна, затвердження Акту про визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, надання дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірного гаража, прийняття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, зняття з обліку громадян з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, надання жилої площі, внесення змін до облікової справи, прийняття облікових справ та включення, виключення квартир із числа службових.

7390

Окрім цього, члени виконавчого комітету ухвалили рішення щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП "Вараштепловодоканал" ВМР та ВП "Рівненська АЕС" ДП "НАЕК "Енергоатом".