Виконавчий комітет Вараської міської ради оголошує конкурс з визначення автомобільного перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування «Собор (м. Вараш) – станція «Вараш».

1. Найменування організатора: виконавчий комітет Вараської  міської ради.

2. Основні характеристики об’єкту конкурсу:

Приміський маршрут № 0234 «Собор (м. Вараш) – станція «Вараш»

Кількість оборотних рейсів: 6.

3. Умови конкурсу:

Наявність достатньої кількості автобусів, які відповідають умовам конкурсу за класом та пасажиромісткістю:

  • кількість транспортних засобів, що працюватимуть на маршруті – 2 (в тому числі 1 резервний транспортний засіб);
  • загальна кількість місць – понад 22, клас І-II;
  • строк експлуатації автобусів  - не більше 20 років;
  • наявність сертифікату відповідності і екологічності транспортного засобу;
  • використання на маршруті автобусів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення;
  • обладнання транспортних засобів приладами GPS – навігації для здійснення контролю за роботою приміського пасажирського транспорту;
  • забезпечення можливості оплати проїзду з використанням електронного квитка в разі запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду;
  • забезпечення виконання вимог статей 34 та 37 Закону України «Про автомобільний транспорт».

4. Порядок одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу:

Для участі в конкурсі перевізник-претендент подає окремо у двох закритих конвертах такі документи:

5. Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі:

02 серпня 2024 року

6. Документи для участі в конкурсі подаються за адресою: Рівненська обл., м. Вараш,  Незалежності майдан, буд. 1, Виконавчий комітет Вараської міської ради, каб. 216.

Режим роботи: понеділок-четвер з 08.00 год. до 17.15 год. та п'ятниця з 08.00 год. до 16.00 год., обідня перерва з 13.00 год. до 14.00 год.

7. Місце та дата одержання бланків документів для участі в конкурсі:

Бланки документів для участі в конкурсі можна отримати у відділі економіки, промисловості та транспорту управління економіки та розвитку громади виконавчого комітету Вараської міської ради за адресою: Рівненська обл., м. Вараш, майдан  Незалежності, 1, виконавчий комітет Вараської міської ради, каб. 216 з 18 липня 2024 року по 02 серпня 2024 року.

8. Засідання конкурсного комітету відбудеться о 15.00 год. 19 серпня 2024 року за адресою: Рівненська обл., Вараський р-н, м. Вараш,  Незалежності майдан, буд. 1, виконавчий комітет Вараської міської ради, мала зала засідань 3-й поверх.

9. Розмір плати за участь у конкурсі: 1362,90 грн.

10. За додатковою інформацією з питань проведення конкурсу звертатись у відділ економіки, промисловості та транспорту управління економіки та розвитку громади виконавчого комітету Вараської міської ради (каб. 216),  тел.: (03636)2-45-19 (https://varashmtg.gov.ua/, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).