Державний аграрний реєстр запрошує взяти участь у навчально-інформаційному заході: Актуальні питання реєстрації та подання заявок на підтримку у Державному аграрному реєстрі, який відбудеться 14 березня 2024 року.

Для кого захід: виробники сільськогосподарської продукції різних організаційно-правових форм з усіх регіонів України, представники органів виконавчої влади всіх рівнів, представники органів місцевого самоврядування/представники територіальних громад, представники галузевих та професійних організацій, сільськогосподарські дорадчі служби та сільськогосподарські дорадники, представники громадського сектору, Проектів МТД, та інші зацікавлені особи.

Цьогоріч анонсовано низку програм та механізмів підтримки від держави та донорів для аграрного та сільського розвитку, більшість з яких буде надаватися через Державний аграрний реєстр (ДАР).

Захід спрямований на ознайомлення учасників зі змінами та новими можливостями, які надає ДАР, а також на навчання ефективному використанню цих інструментів для покращення сільськогосподарської діяльності.

Передбачено зосередитися на оновленнях та новаціях у процесі реєстрації та подання заявок для отримання підтримки через ДАР. Зокрема, буде надана актуальна інформація щодо покращення кабінету фермера у ДАР, спрощення процедур та підвищення ефективності управління. Подія буде організована у формі презентацій, активної взаємодії та відповідей на запитання учасників.

Учасники отримають необхідні знання та навички для ефективного використання ДАР, спрямовані на максимізацію його потенціалу для підвищення ефективності та прибутковості господарювання.

Формат: Онлайн-платформа ZOOM

Коли: 14 березня 2024 року

Час: 10.00-12.30

Реєстрація на захід триватиме до 15-00, 13.03.2024 р.

Програма заходу.

Посилання на форму реєстрації.

Посилання на підключення буде надіслано учасникам на вказані ними адреси електронної пошти напередодні заходу.