У Вараській громаді триває впровадження системи електронного квитка у громадському транспорті – видача е-квитків пільговим категоріям.

Для отримання персоніфікованої електронної картки (ПЕК) звертайтеся у Центр надання адміністративних послуг, що знаходиться за адресою м-р Будівельників, буд. 25, корпус 1, приміщення 104.

Прийом відбувається за попереднім записом в електронній черзі за посиланням.

Для реєстрації та оформлення е-квитка при собі потрібно мати:

  • паспорт громадянина України зразка 1994 року (у формі книжечки) або паспорта громадянина України у формі картки;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта);
  • посвідчення (довідки) про належність особи до категорії осіб, які мають право на безоплатний проїзд у міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування та/або учнівський квиток;
  • витяг з Реєстру територіальної громади про зареєстроване місце проживання особи. 

Ознайомитися із ПЕРЕЛІКОМ категорій громадян, які мають право на безкоштовний проїзд в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської МТГ доступний за посиланням.

Для отримання додаткової інформації щодо реєстрації та отримання персоніфікованих електронних карток (ПЕК), звертатися в Центр надання адміністративних послуг або за номером телефону +38 067 364-37-46.