Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Проєкт рішення Вараської міської ради "Про затвердження Порядку виконання контрольних функцій у сфері оренди комунального майна".

  1. Зміст проєкту

Порядок виконання контрольних функцій у сфері оренди комунального майна (далі – Порядок)  підготовлено відповідно до Законів України "Про оренду державного та комунального майна" та "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності".

Порядок розроблено з метою забезпечення контролю за виконанням договірних зобов’язань та використанням комунального майна, у тому числі з метою забезпечення його схоронності.

  1. Розробник регуляторного акта та адреса за якою надсилаються зауваження та пропозиції

Департамент житлово-комунального господарства, майна та будівництва виконавчого комітету Вараської міської ради

Поштова адреса: м.Вараш, майдан Незалежності 2

Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  1. Інформація про спосіб оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу

Проєкт рішення Вараської міської ради "Про затвердження Порядку виконання контрольних функцій у сфері оренди комунального майна" разом із аналізом регуляторного впливу буде розміщено на офіційному вебсайті Вараської міської ради https://varashmtg.gov.ua (розділ документи/регуляторна політика) 05 жовтня 2023 року.

Інформація про строк, протягом якого приймаються зауваження та спосіб надання пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань надаються розробникові регуляторного акта в письмовому та електронному вигляді, протягом 30 днів з дня оприлюднення проєкту рішення – регуляторного акта.

Зміст повідомлення про оприлюднення регламентовано статтею 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності".