Оголошення про проведення конкурсу з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської міської територіальної громади

Відповідно до рішення виконавчого комітету Вараської міської ради від 25.08.2023 №335-РВ-23 оголошується конкурс на визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської міської територіальної громади (далі – конкурс)

  1. Найменування організатора: виконавчий комітет Вараської міської ради.
  2. Об’єкт конкурсу: Автоматизована система обліку оплати проїзду (далі – АСООП) в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської міської територіальної громади.
  3. У конкурсі можуть брати участь суб’єкти господарювання, які відповідають наступним умовам проведення конкурсу:

1) подали у визначений термін заяву та відповідні документи на участь у конкурсі;

2) мають фахівців у галузі громадського пасажирського транспорту, інженера-програміста;

3) надали пропозицію, що відповідає Порядку функціонування та вимогам до автоматизованої системи обліку оплати проїзду в  міському та приміському пасажирському автотранспорті загального користування на території Вараської МТГ (далі – Порядку) та Технічним вимогам до автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському та приміському пасажирському автотранспорті загального користування на території Вараської МТГ (далі – Технічним вимогам);

4) мають у власності необхідне програмне забезпечення, що відповідає Порядку та Технічним вимогам;

5) мають у власності необхідне для функціонування АСООП обладнання та можуть продемонструвати його роботу конкурсній комісії;

6) надали інвестиційний план, в тому числі зобов’язання реалізувати його за свій рахунок.

  1. Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі: 15 вересня 2023 року.
  2. Документи для участі в конкурсі подаються за адресою: Рівненська обл., м. Вараш, Незалежності майдан, буд. 1, виконавчий комітет Вараської міської ради, каб. 216.

Режим роботи: понеділок-четвер з 08.00 год. до 17.15 год. та п'ятниця з 08.00 год. до 16.00 год., обідня перерва з 13.00 год. до 14.00 год.

  1. Початок проведення конкурсу відбудеться о 11.00 год. 29 вересня 2023 року за адресою: Рівненська обл., Вараський р-н, м. Вараш, Незалежності майдан, буд. 1, виконавчий комітет Вараської міської ради, мала зала засідань 3-й поверх.
  2. Для участі в конкурсі суб’єкт господарювання (далі – Претендент) подає вичерпний перелік документів:
  • Заява на участь у конкурсі з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської МТГ (далі – Заява) (подається у формі, затвердженій рішенням виконавчого комітету Вараської міської ради від 25.08.2023  № 335-РВ-23).
  • Виписка або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, сформованих не пізніше ніж за 30 днів до дня проведення конкурсу.
  • Копія установчого документа Претендента.
  • Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід роботи.
  • Копії документів, що підтверджують наявність у власності Претендента необхідного програмного забезпечення.
  • Довідка в довільній формі за підписом керівника Претендента, яка підтверджує наявність Інтернет-сайту Претендента для розміщення інформації (з обов’язковим вказанням в довідці інтернет-адреси такого сайту).
  • Конкурсні пропозиції щодо Порядку запропонованої Претендентом з обов’язковим обґрунтуванням щодо кожного критерію оцінки конкурсних пропозицій, визначених в п. 13 Положення про конкурсну комісію з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської МТГ.
  • Інвестиційний план, в т. ч. зобов’язання реалізувати його за свій рахунок.
  • Довідка в довільній формі за підписом керівника Претендента з підтвердженням того, що Претендент не визнаний банкрутом, не порушено щодо нього провадження у справі про банкрутство (крім проведення процедури санації), не перебуває у стадії ліквідації, не прийнято рішення щодо припинення діяльності Претендента.
  • Довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, отримана відповідно до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом МФУ від 03.09.2018 № 733, та діючої на момент подання Претендентом Заяви на участь в конкурсі.
  • Довідка в довільній формі за підписом керівника Претендента щодо детального опису досвіду впровадження АСООП в міському та приміському пасажирському автотранспорті загального користування незалежно від форм власності, наявності або відсутності судових спорів з будь-якими особами, перевірок, претензій, вимог в будь-якій формі від органів державної влади, що пов’язані з впровадженням АСООП (за наявності відповідного досвіду).
  1. Документи, що подаються суб’єктами господарювання для участі в конкурсі, повинні відповідати таким вимогам:
  • Документи мають бути викладені державною мовою.
  • Текст документів має бути написаний розбірливо (машинодруком або від руки друкованими літерами).
  • Документи не повинні містити підчищення або дописки, закреслені слова та інші виправлення, не обумовлені в них, орфографічні та арифметичні помилки, заповнюватися олівцем, а також містити пошкодження, які не дають змоги однозначно тлумачити їх зміст.
  • Установчий документ, заява на участь в конкурсі прошиваються, пронумеровуються та підписуються керівником суб’єкта господарювання.
  • При поданні копії документа кожна сторінка такого документа має бути належним чином засвідчена керівником суб’єкта господарювання, що подає заяву на участь в конкурсі. Засвідчення копії документа здійснюється шляхом проставляння відмітки, яка складається зі слів «Згідно з оригіналом», назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.

За додатковою інформацією з питань проведення конкурсу звертатись у відділ економіки, промисловості та транспорту управління економіки та розвитку громади виконавчого комітету Вараської міської ради (каб. 216), тел.: (03636) 2-45-19 (https://varashmtg.gov.ua/, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).