Департамент культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради оголошує конкурс на вакантну посаду директора комунального закладу "Вараська мистецька школа".

Конкурс проводиться відповідно до Законів України "Про освіту", "Про позашкільну освіту", "Про культуру", абзацу 2 пункту 3 Положення про мистецьку школу, затвердженого наказом Міністерства культури України 09.08.2018 №686, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 03 вересня 2018 року за №1004/32456 (із змінами), статуту комунального закладу "Вараська мистецька школа" затвердженого рішенням Вараської міської ради 14.07.2022 №1549-PP-VІІІ "Про внесення змін до установчих документів Початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Вараська дитяча музична школа», Положення про конкурс на посаду директора комунального закладу "Вараська мистецька школа, затвердженого рішенням Вараської міської ради 16.08.2023 №1996-РР-VІІІ "Про затвердження Положення про конкурс на посаду директора комунального закладу "Вараська мистецька школа".

Найменування і місцезнаходження школи: Комунальний заклад "Вараська мистецька школа", мікрорайон Будівельників, буд.54, м. Вараш, Вараський район, Рівненська область, Україна, поштовий індекс 34401.

Найменування посади та умови оплати праці: Директор комунального закладу "Вараська мистецька школа".

За виконання обов’язків, передбачених контрактом, нараховується заробітна плата відповідно до чинного законодавства України, виходячи з установленого керівнику відповідного тарифного розряду, але не менше, ніж це встановлено Єдиною тарифною сіткою відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року №1298 "Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери" (із змінами) та від 11 січня 2018 року №22 "Про підвищення оплати праці педагогічних працівників" (зі змінами), а також наказом Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року №557 "Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ", зареєстровано в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за №1130/11410 (із змінами).

Заробітна плата нараховується за фактично відпрацьований час в межах фонду оплати праці:

  • посадовий оклад, згідно штатного розпису (може бути переглянутий у відповідності зі змінами умов оплати праці відповідно до постанов Кабінету Міністрів України, наказів галузевих міністерств та чинного законодавства України);
  • доплата за вислугу років у відсотковому відношенні від місячного посадового окладу;
  • надбавка за складність, напруженість у роботі;
  • надбавка за престижність;
  • відповідно до статті 57 Закону України "Про освіту" щорічно виплачується грошова винагорода в розмірі до одного посадового окладу за сумлінну працю, зразкове виконання покладених обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги до директора школи: 

  • громадянин України;
  • вільно володіє державною мовою;
  • має вищу освіту за рівнем магістра (спеціаліста);
  • стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов'язки, фізичний і психічний стан яких не перешкоджає їх виконанню.

Перелік документів, які подаються на конкурс від кандидатів:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатками, що є його невід'ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра або спеціаліста;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують наявність стажу;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • інші документи, які підтверджуватимуть професійні та/або моральні якості.

Зазначені документи надсилаються на поштову (34402, Рівненська область, Вараський район, м.Вараш, мікрорайон Будівельників, буд.2а, приміщення центру дозвілля) та електронну (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) адреси Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.

Кандидат на посаду директора школи особисто відповідає за достовірність поданої ним інформації.

Дата початку прийому документів. Документи від кандидатів на посаду директора школи подаються упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу: з 22 серпня 2023 року по 20 вересня 2023 року включно (з понеділка по четвер з 08.00 год. до 17.00 год., в п'ятницю до 16.00). Субота, неділя – вихідні.

Кандидат має право відкликати свою заяву та зняти з розгляду комісії свою кандидатуру до закінчення конкурсу та оголошення результатів, повідомивши про це Комісію письмово.

Формування конкурсної комісії починається з 22 серпня 2023 року до 15 вересня 2023 року.

Персональний склад конкурсної комісії буде сформований не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу на посаду директора школи.

Механізм формування конкурсної комісії здійснюється відповідно до статті 21-3 Закону України "Про культуру".

До конкурсної комісії включаються:

  • три особи від Вараської міської ради та Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради;
  • три особи від членів трудового колективу школи, з врахуванням обмежень (членом комісії не може бути особа, яка є членом трудового колективу школи, на посаду директора якої проводиться конкурс);
  • три особи від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

Додатково інформуємо громадськість про те, що з метою формування конкурсної комісії громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури до Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради, який шляхом жеребкування визначає трьох кандидатів до складу конкурсної комісії.

Департамент культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради забезпечує онлайн-трансляцію жеребкування на офіційному вебсайті Вараської міської ради.

Необхідні документи для участі у жеребкуванні:

1) лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур;

2) завірена належним чином копія Статуту (у разі діяльності без Статуту подається завірена належним чином копія іншого документа, який містить інформацію про мету (цілі) діяльності);

3) заява про участь (додаток 1);

4) анкета кандидата (додаток 2).

Відповідальність за достовірність поданих даних несуть керівники спілок, об’єднань, асоціацій, організацій та запропоновані ними кандидати.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

1) незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

2) члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

3) члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.

У зв’язку із наведеним вище, запрошуємо представників вказаних категорій для подання кандидатур на включення до складу конкурсної комісії.

Звертаємо увагу, що в силу приписів статті 21-3 частини 8 Закону України "Про культуру" членом конкурсної комісії не може бути особа:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;
  • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління – Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради;
  • є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Контакти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Чаборай Інна Володимирівна, номер телефону: +380674772208, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Дата проведення конкурсу:

Перше засідання (через 10 днів після закінчення строку приймання документів) – конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду директора школи.

Друге засідання – конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами на посаду директора школи, під час якої заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку школи на 1 (один) та 5 (п’ять) років.

Місце проведення конкурсу: 34402, Рівненська область, Вараський район, м. Вараш, мікрорайон Будівельників, буд.2а, Центр дозвілля.

Матеріально-технічна база та фінансова звітність за попередній бюджетний період

Кошторис_на_2022_рік_надходження_та_використання_КЗ_Вараська_мистецька_школа.xlsx

Кошторис_на_2022_рік_КЗ_Вараська_мистецька_школа.pdf

Звіт_про_надходження_та_використання_коштів_загального_фонду_за_2022_рік_КЗ_Вараська_мистецька_школа.pdf

Фінансова_звітність_інші_надходження_спецфонду_за_2022_рік_КЗ_Вараська_мистецька_школа.pdf

Фінансова_звітність_плата_за_послуги_за_2022_рік_КЗ_Вараська_мистецька_школа.pdf

Витяг_з_Держреєстру_будівля_КЗ_Вараська_мистецька_школа.pdf

Витяг_з_Держреєстру_земельна_ділянка_КЗ_Вараська_мистецька_школа.pdf

Матеріально-технічна_база_КЗ_Вараська_мистецька_школа.xls

Кандидати на посаду:

Алєксєєнко_Ольга_Петрівна.pdf

Баловіна_Неоніла_Вікторівна.pdf 

Протокол №1 засідання конкурсної комісії щодо конкурсного добору на посаду директора комунального закладу Вараська мистецька школа

Протокол №2 засідання конкурсної комісії щодо конкурсного добору на посаду директора комунального закладу Вараська мистецька школа

 

Істотні умови договору з Баловіною Неонілою Вікторівною