Департаментом економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації оголошено прийом документів на отримання часткової компенсації за придбане (модернізоване) обладнання суб’єктами малого і середнього підприємництва (зокрема переробної та добувної промисловості).

Перевага надається суб’єктам малого і середнього підприємництва, які виготовляють товари оборонного призначення або надають послуги у цій сфері.

Фінансова підтримка не надається суб’єктам малого і середнього підприємництва, які підпадають під обмеження щодо надання державної підтримки, визначені статтею 13 Закону України "Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні".

Для отримання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва необхідно подати такі документи:

  • заяву на отримання фінансової підтримки за формою згідно з додатком 2 до Порядку;
  • згоду на обробку персональних даних;
  • бізнес-план;
  • копії підтвердних документів, які свідчать про придбання обладнання (договір, акт приймання-передачі, рахунок, накладна, декларація);
  • копії розрахункових документів про оплату (платіжне доручення, меморіальний ордер, виписка з рахунку, чек);

письмове зобов’язання повернути до обласного бюджету у місячний строк бюджетні кошти у разі встановлення контролюючими органами факту їх незаконного одержання та/або нецільового використання (довільна форма).

Прийом документів здійснюється департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації – організатором конкурсного відбору на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. в одному примірнику у форматі Portable Document Format, який засвідчується електронним цифровим підписом до 15 серпня 2023 року.

Детальніше з Порядком використання коштів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Рівненської обласної державної адміністрації за посиланням: https://www.rv.gov.ua/derzhavna-reyestraciya

Довідкову інформацію можна отримати за номерами телефонів: 695-215, 695-293 або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!