Із 1 червня по 22 серпня 2023 року Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) проводять набір на міжнародну програму для представників МСБ з індустрій, які залучені до відбудови України.

Ukraine Rebuilding Task Force – це практична освітня програма для громадян України, внутрішньо переміщених осіб, підприємців, фахівців та керівників компаній та організацій, які планують створювати або взяти участь в міжнародних проєктах з відбудови та реконструкції України.

Програму створено для підвищення навичок малих та середніх підприємств у доступі до західних ринків та фінансування, у пошуку та побудові співробітництва з міжнародними компаніями та інституціями щодо відбудови України з акцентом на цифровізації та сучасних know-how в розвитку бізнесу. Як вагомий компонент стійкості, передбачена участь в проєкті для жінок та внутрішньо переміщених осіб, які працюють або працювали у відповідних галузях.

Участь у програмі можуть взяти представники таких секторів:

  • архітектура та містопланування
  • інжиніринг
  • консалтинг
  • будівельна галузь

Відбудова України потребуватиме багато роботи, тому заявки на участь прийматимуться і від представників інших секторів економіки. Їх буде розглянуто та оцінено відповідно до профілю заявника та інформації в мотиваційній частині.

64998a76c1d11415835882

Фокус програми — в розумінні карти міжнародних учасників відбудови України та створенні плану з побудови ефективних процесів пошуку партнерів і фінансування за кордоном, встановлення контактів, у диджиталізації та застосуванні сучасних ноу-хау й ефективної кооперації.

Під час Програми кожен учасник створить план інтернаціоналізації власних проєктів та зможе взяти участь в розробці спільного бізнес-плану з партнерами по програмі та закордонним ментором.

Програма надасть учасникам комплексне розуміння про те, з чого складається міжнародна діяльність підприємств зі сфер, які буде залучено у відбудові України, і як шукати партнерів чи фінансування за кордоном.

Опрацьовуючи питання роботи з іноземними партнерами, учасники розвинуть навички ефективного управління бізнес-процесами, міжнародним маркетингом та нетворкінгом, якістю та фінансами, та по завершенню курсу зможуть компетентно, свідомо та професійно реалізовувати здобуті знання.

Докладніше про програму

Реєстрація

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!