Бізнес-акселератор «Бережи свою квітку» - це система доставки продуктів харчування та товарів ужитку, за допомогою якої мешканці громад зможуть замовляти необхідні товари безпосередньо з місцевих магазинів, ринків та малих підприємств.

Бізнес-акселератор надає можливість розгортання представництва мережі в конкретній громаді. В систему входить: навчання по використанню програмного забезпечення; навчання персоналу посадовим обов’язкам; офіційне працевлаштування та прозора робота з податковою системою; тренування та тренінги для учасників команд та їх партнерів.

Для участі необхідно зареєструватись на сайті бізнес-акселератора. Участь в акселераторі безкоштовна, ведення бізнесу на основі інструментів акселератора передбачає сплату учасником комісії від комерційної діяльності. Набір учасників планується з 01 червня 2023 року.

Інформацію про бізнес-акселератор «Бережи свою квітку» можна отримати на офіційній сторінці та за телефоном (063)955-23-08.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!