Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" оголошує старт грантової програми, якою можуть скористатися малі та середні сімейні підприємства або бізнеси, власницями або керівницями яких є жінки.

Грантова програма розрахована на підтримку релокації, масштабування бізнесу на території України, виходу на міжнародні ринки, запровадження інноваційних рішень, оптимізації бізнес-процесів з метою підвищення ефективності.

Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є виробництво косметичних, текстильних виробів, предметів домашнього вжитку, крафтові виробництва, переробка харчових продуктів, IT, виготовлення меблів та інших продуктів. Водночас програма USAID відкрита до заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям відбору.

Загалом, у межах цієї програми планується надати близько 100 грантів обсягом від $10 000 до $35 000.

Щоб подати заявку треба:

  • заповнити необхідні документи, які доступні за посиланням. 
  • у разі додаткових питань, звернутися до команди на поштовий e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням RFA-2023-033 в темі електронного листа;
  • вчасно подати заповнені документи через онлайн-платформу.

Кінцевий термін подачі заявок: 24 липня 2023 р.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!