Відповідно до рішення виконавчого комітету Вараської міської ради від 30.01.2023 №23-РР-23 "Про порядок демонтажу самовільно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд на території Вараської МТГ",

на підставі протоколу комісії з демонтажу самовільно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд на території Вараської міської територіальної громади від 31.03.2023 № 4001-ПТ-43-4200-23, враховуючи Земельний кодекс України, Закон України "Про регулювання містобудівної діяльності", пункт 5 частини 1 статті 16 та пункт 5 частини 2 статті 10 Закону України "Про благоустрій населених пунктів", рішення Вараської міської ради від 09.02.2023 №1802-РР-VIII "Про затвердження правил благоустрою території Вараської міської територіальної громади", керуючись підпунктом 7 пункту а частини першої статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1.Здійснити демонтаж самовільно встановлених/розміщених елементів благоустрою та тимчасових споруд, розташованих в м.Вараш, по вул.Енергетиків згідно з додатком 1.

2.Попередити власників/користувачів елементів благоустрою та тимчасових споруд, зазначених у п.1. цього рішення, відповідно до пункту 2.4. розділу 2. Порядку демонтажу самовільно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд на території Вараської міської територіальної громади (далі – Порядок), затвердженого рішенням виконавчого комітету Вараської міської ради від 30.01.2023 №23-РР-23 "Про порядок демонтажу самовільно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд на території Вараської міської територіальної громади", про необхідність усунення порушень вимог чинних нормативно-правових актів, проведення демонтажу самовільно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових споруд та приведення земельних ділянок, на яких вони розташовані, у попередній стан власними силами у двотижневий строк.

3.У разі невиконання власниками/користувачами самовільно встановлених елементів благоустрою та тимчасових споруд вимог щодо усунення порушень чинних нормативно-правових актів та неприведення земельних ділянок, на яких вони розташовані, у попередній стан власними силами, доручити КП "Благоустрій" Вараської міської ради здійснити демонтаж самовільно встановлених елементів благоустрою та тимчасових споруд відповідно до пунктів 2.6.-2.10. розділу 2. Порядку.

4.Відділу інформаційної політики та комунікації виконавчого комітету Вараської міської ради забезпечити публікацію даного рішення на офіційному веб-сайті Вараської міської ради у розділі "Оголошення".

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Воскобойника.

Міський голова Олександр Мензул

Додаток до рішення 1

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!