Поточний ремонт нежитлового приміщення ("Центр психічного здоров’я"), що знаходиться на балансі КНП ВМР "Вараська багатопрофільна лікарня", за адресою: Рівненська область, місто Вараш, вулиця Енергетиків, 23.

 

Центр психічного здоров'я

Роботи з поточного ремонту приміщення розпочалися у листопаді 2023 року в рамках україно-швейцарського проєкту "Психічне здоров’я України".

На об'єкті виконано демонтажні роботи. Встановлено нові металопластикові вікна та двері. Виконуються роботи із монтажу гіпсокартонної системи та шпаклювання стін.

Завершено поточний ремонт нежитлового приміщення "Центр психічного здоров’я" Вараської багатопрофільної лікарні. 

Центр облаштували на 1-му поверсі будівлі "Пологовий будинок" КНП ВМР "ВБЛ" (вул. Енергетиків, 23), пристосувавши приміщення для прийому людей з інклюзією. Тут обладнали три кабінети для прийому лікарів: психіатра, психотерапевта та психолога, також є кабінет групової терапії, рецепція та куточок для дітей. В усіх кабінетах зробили сучасний ремонт, обладнали сучасною технікою та створили комфортні умови для людей. В Центрі працює кваліфікована мультифункціональна команда фахівців: психіатр, психолог, психотерапевт, фахівець із соціальної роботи. Лікарі надають психологічну реабілітацію, психічний супровід та лікування психічних розладів і захворювань. Передбачені індивідуальні консультації; консультації пар; робота з людьми, які пережили втрату близької людини; допомога одиноким матерям та людям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.