Реконструкція будівлі навчального закладу з облаштуванням захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційного укриття) за адресою: мкрн. Перемоги, буд. 8, м.Вараш, Вараського району, Рівненської області.

 

ПРУ Вараський ліцей 3

 

Для контролю ведення будівельних робіт на об'єкті щотижня проводяться наради при першому заступнику міського голови щодо виконання робіт з реконструкції будівлі навчального закладу.

На нараді 20 жовтня обговорили з підрядниками роботи по демонтажу стяжки та вивіз відповідного будівельного сміття на поточний тиждень. Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва виконавчого комітету Вараської міської ради доручено:

  • за день до наради проводити огляд виконаних робіт;
  • розглянути можливість залучення додаткового транспортера;
  • вивчити питання вивезення будівельного сміття (можливо організувати вивезення на територію комунального підприємства, з метою вторинного використання).

photo 2023 10 18 16 51 34

важливі проєкти1

27 жовтня відбулася нарада з числа керівництва громади та структурних підрозділів ВК ВМР, перед якою Департамент житлово-комунального господарства, майна та будівництва здійснив огляд виконаних робіт. Так, проводиться демонтаж бетонної підлоги − вибито 520 квадратів та вивезено близько 40 кубів (90 тонн).

Під час засідання визначено наступні напрямки роботи, зокрема здійснювати контроль за кількістю вивезеного бетону, визначити місця для вивезення вибитої бетонної стяжки, демонтаж мереж. Окрім цього наголошено щодо обов’язкової присутності проєктантів на місці робіт та на засіданні робочої групи.

важливі проєкт5

важливі проєкти14

На нараді, 3 листопада, після огляду виконаних робіт підбили підсумки за тиждень – вивезено 100 кубів будівельного сміття (бетонної підготовки та цементної стяжки), пробито додаткову пройму для транспортування сміття, визначено субпідрядні організації, котрі облаштовуватимуть вентиляцію, пожежну систему, сантехніку та ін.
 
На поточний тиждень окреслено наступні напрямки роботи, зокрема розпочати проведення замовлення/закупівлі обладнання та матеріалів, здійснювати контроль за кількістю вивезеного будівельного сміття та ін.
 
8109
 
8141
 
IMG 8146
 
На нараді, 10 листопада, обговорили виконані роботи: вибито бетонні підготовки та цементні стяжки в одному із блоків підвального приміщення. Продовжується процес розбивання бетонної стяжки в іншому блоці та поступовий вивіз будівельного сміття.

Окреслели подальші напрямки роботи, зокрема, з наступного тижня планується облаштування інженерних мереж (перенесення сантехнічних систем – переварювання труб) та початок підготовчих робіт до облаштування електрики, вентиляції. Завершення всіх демонтажних робіт очікується до кінця листопада.
 
ло 8814
 
ло 8820
 
ло 8825
 

До наради, 17 листопада, долучилися представники Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА, котрі є замовниками даних робіт. Так, обговорили обсяг виконаних робіт − продовжуються будівельні роботи з розбивання монолітних бетонних покриттів та знімання рівня підлоги з ґрунту, а також паралельно здійснюється демонтаж та монтаж інженерних мереж на проєктне місце. Частково доставлено будівельні матеріали для подальшого виконання робіт.

На наступний тиждень заплановано подальше розбивання монолітних бетонних покриттів та знімання рівня підлоги з ґрунту, продовження робіт із прокладання інженерних мереж.

На нараді, 24 листопада, обговорено виконані роботи: доставлено будівельні матеріали, а також продовжуються будівельні роботи з розбивання монолітних бетонних покриттів та знімання рівня підлоги з ґрунту. Ведуться роботи з прокладанням інженерних мереж.

Розглянуто подальші етапи виконання робіт, що відбуватимуться наступного тижня.

про 9557

про 9563

про 9567

про 9569

про 9578

1 грудня перед нарадою щодо контролю ведення будівельних робіт із облаштування захисної споруди цивільного захисту (ПРУ) у Вараському ліцеї №3 вчергове оглянули обсяг виконаних робіт: на стадії завершення демонтажні роботи по блоку №3, виконано 70% робіт із влаштування електромереж.

З наступного тижня розпочинаються опоряджувальні роботи та влаштування стяжки. Завершення будівельних робіт із розбивання монолітних бетонних покриттів та знімання рівня підлоги з ґрунту по блоку №1 планується до середини грудня.

14adedbc 3290 41bb bfe6 99bf5296b6531024

18ba92fd fc88 483a 8f40 db5d8f920e9f1024

5737e7fd 3f65 43b4 9e3d 77a0ef68cb601024

8 грудня, перед нарадою на об'єкті вчергове оглянули обсяг виконаних робіт. Так, завершені демонтажні роботи по блоку №3, виконуються опоряджувальні роботи, покраска стін та влаштування стяжки. Також виконано роботи із влаштування електромереж та каналізації.

Завершуються будівельні роботи із розбивання монолітних бетонних покриттів та знімання рівня підлоги з ґрунту по блоку №1 та триває виямка рівня підлоги .
На наступному тижні продовжуються опоряджувальні роботи та облаштування вентиляції.
 
1668
 
1671
 

1664

На нараді, 15 грудня, обговорено виконані та подальші роботи: тривають опоряджувальні роботи, облаштування вентиляції та виямка рівня підлоги. Завершується покраска стін та влаштування стяжки.

Наступного тижня продовжуватиметься облаштування вентиляції.

IMG 2604

IMG 2609

IMG 2615

IMG 2616