На виконання Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130 "Про затвердження порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» комунальне підприємство "Вараштепловодоканал" Вараської міської ради доводить до відома споживачів, що має намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами в м.Вараш та с.Заболоття.

Підставою для зміни тарифів є зростання вартості складових тарифів, зокрема збільшення вартості паливо-мастильних матеріалів, мінімального прожиткового рівня для працездатних осіб, відрахувань на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, підвищення цін на запчастини та інше.

Розрахунок тарифів був здійснений відповідно до Закону України "Про житлово-комунальні послуги", постанови Кабінету Міністрів України від 26.09.2023 р. №1031 "Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів" та згідно з норм розроблених державним підприємством "Науково-дослідним та конструкторсько-технологічним інститутом міського господарства", які затверджені рішенням Виконавчого комітету Вараської міської ради від 25.11.2021 р. №387 "Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів для Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки". На сьогоднішній день діють тарифи, що були встановлені рішенням виконавчого комітету ВМР від 16.01.2023 р. №20-РВ-23 "Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ та захоронення ТПВ) для КП "ВТВК" ВМР".

Планові тарифи на операції із перевезення та видалення побутових відходів становитимуть:

  • вартість надання послуги із перевезення побутових відходів м.Вараш (лот 1) становить – 307,74 грн/м3 (з ПДВ);
  • вартість надання послуги із перевезення побутових відходів с.Заболоття (лот 4) становить – 82,50 грн/м3 (з ПДВ);
  • вартість надання послуги із видалення побутових відходів м.Вараш та с.Заболоття становить – 68,04 грн/м3 (з ПДВ).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в термін до 15.01.2024 року в письмовій формі або на електронну адресу підприємства Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Структура тарифу на операцію із перевезення побутових відходів м.Вараш (лот 1) на 2024 р.

Структура тарифу на операцію із перевезення побутових відходів с.Заболоття (лот 4) 2024 р.

Структура тарифу на операцію із видалення побутових відходів м.Вараш на 2024 р.