Насамперед, члени виконавчого комітету заслухали звіт про виконання бюджету Вараської громади за перше півріччя 2024 року.

Затим затвердив переможця конкурсу з визначення автомобільного перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування №0234 "Собор (м.Вараш) с станція "Вараш".

вк 5838

міський голова м.Вараш Олександр Мензул

Виконавчий комітет підтримав затвердження фінансового плану КП "МЕМ" та КНП ВМР "ВБЛ" на 2025 рік, а також розглянулт звіт щодо виконання фінансового плану КП "Перспектива" ВМР за І півріччя 2024 року.

Окрім того, члени виконавчого комітету затвердили: склад Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при ВК ВМР, утворення комісії щодо розгляду заяв про надання адресної допомоги на придбання житла Захисникам і Захисницям України та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, внесення змін в склад громадської комісії з житлових питань при ВК ВМР та створення комісії з питань безоплатної передачі окремого індивідуально визначеного майна із приватної власності у комунальну власність Вараської МТГ.

вк 5845

Одним із розглянутих проєктів рішень було погодження щомісячної плати за навчання та встановлення пільг щодо плати за навчання у комунальному закладі "Вараська мистецька школа" на 2024-2025 навчальний рік. 

Визначили 2 кандидатури на представлення до присвоєння почесного звання України "Мати-героїня". 

Також виконавчим комітетом схвалено погодження наміру передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності та оголошення аукціону. Мова йде про нежитлове приміщення в будинку квартирного типу, що знаходиться за адресою: м.Вараш, м-р Вараш, будинок 3, приміщення 38. 

вк 5847

Шість питань порядку денного стосувалися надання Філії "ВП "Рівненська АЕС" АТ "НАЕК "Енергоатом" та фізичній особі-підприємцю дозволу на розміщення зовнішньої реклами у Вараській громаді.

Останній проєкт рішення щодо державної реєстрації права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна також був підтриманий виконавчим комітетом.