Змагання відкрили рідні Героя та його тренери, представники РАЕС, Вараської міської ради, Вараської МВА і Вараського РТЦК та СП.

У благодійному турнірі задля підтримки ЗСУ змагались команди ветеранів футболу Вараської громади, Рівного, Камінь-Каширського. Особливим гостем став зірка футболу Василь Сачко.
 
бф 2223
 
Фото нашого Героя Івана Герасимчука
 
За результатами змагань турнірна таблиця виглядає наступним чином:
 
1 місце – "Ізотоп РАЕС" м.Вараш (ветерани);
2 місце – "Вараський ТЦК та СП";
3 місце – "Ветеран" м.Камінь-Каширський;
4 місце – "Верес" м.Рівне;
5 місце – "Ветеран-50+" м.Вараш;
6 місце – "ХЦ РАЕС".
 
Це був дуже насичений та захоплюючий футбол. Завдяки спільним зусиллям, під час турніру, вдалось зібрати 31 тис. 730 гривень, ці кошти підуть на потреби наших військових.
 
Призовий фонд за перемогу у змаганні (20 тис. гривень) колективним рішенням команд було передано ГО "Енергія перемоги" теж на підтримку ЗСУ.
 
бф 2171
 
Трохи деталей із життя нашого Героя. Іван Герасимчук народився у с.Мульчиці нашої громади, закінчив ПТУ ВП РАЕС та з 2004 по 2010 рік працював у Цеху з ремонту апаратури турбінного устаткування енергоремонтного підрозділу ВП РАЕС. Паралельно розвивав свою футбольну кар'єру: Іван Герасимчук двічі ставав фіналістом Усеукраїнських змагань за призи клубу "Шкіряний м'яч", брав участь у міжнародних турнірах та обласних чемпіонатах, а також грав у молодіжній команді "Ізотоп".
 
У лютому 2023 року Іван Герасимчук був призваний до лав ЗСУ та став на захист Батьківщини. Служив водієм у 2 розвідувальному відділенні розвідувального взводу 421-ого окремого стрілецького батальйону 141-ої окремої стрілецької бригади ЗСУ Загинув наш Герой виконуючи бойове завдання поблизу м.Часів Яр Донецької області.
 
бф 2182