На порядок денний засідання винесено 14 питань, зокрема:  

  • 8 – про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;
  • 3 – про доцільність підготовки та подання до суду висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав трьох батьків відносно чотирьох дітей;
  • 1 – про вирішення спору щодо визначення місця проживання малолітньої дитини;
  • 1 – про затвердження 5 індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах;
  • 1 – про перегляд 6 індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

лор 0906

Усі питання порядку денного були ретельно вивчені членами комісії. З’ясовано питання щодо участі батьків у вихованні дітей, їхній виховний потенціал та ставлення до виконання батьківських обов`язків, забезпечення належного догляду за дітьми, створення належних умов проживання, відносини в родинах, потреби дітей. За результатами було прийнято виважені рішення.

Головуючий Роман Хондока наголосив, що діти мають право на любов та турботливе ставлення з боку сім'ї. Тому посадовим особам необхідно докладати всіх зусиль з метою створення таких умов, у яких кожна дитина почуватиметься захищеною та буде виховуватись здоровою та щасливою.

За інформацією Служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради