Насамперед, в рамках проєкту отримано п’ять одиниць для медичної реабілітації, частина яких вже прибула, решту очікуємо від виробників. 

Програмно-технічний комплекс для комп'ютерної когнітивної реабілітації "РехаКом" забезпечує активацію мозкових процесів та покращує або відновлює функції мозку навіть на важких стадіях захворювання. Зокрема, сприяє адаптації пацієнтів до повсякденного життя. Обладнання дозволить надавати нові послуги для військовослужбовців після поранення різного ступеню тяжкості, а також для пацієнтів після інсультів тощо.

н6еегннеее

Нагадаємо, проєкт ВК ВМР "Придбання обладнання для відділення реабілітації КНП ВМР "ВБЛ" став переможцем в рамках програми "Кусаноне" Посольства Японії в Україні. Церемонія підписання грантової угоди відбулася у форматі онлайн за участі Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні пана Мацуда Кунінорі, координаторів програми Кусаноне, в.о.міського голови Павла Павлишина, директора КНП "ВБЛ" ВМР Тетяни Латишенко та представників Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.