Міський голова м.Вараш Олександр Мензул привітав та подякував працівникам органів місцевого самоврядування та депутатському корпусу Вараської міської ради за вклад у розвиток громади.

"Всі ми є частиною великої команди, яка працює сьогодні над збереженням та зміцненням української державності. Це відповідальна і складна робота. Нам доводиться оперативно реагувати на нові суворі виклики сьогодення. Разом з тим, нас об’єднує надзвичайна відповідальність – виправдати довіру та гідно представити інтереси тих, хто обрав саме нас. З гордістю можу сказати, що наша громада одна із найпрогресивніших в області, адже дуже часто до нас звертаються за консультаціями керівники із інших міст. Дякую, що з перших днів війни ви дружньо включилися у всі процеси − допомагали та волонтерили", – наголосив очільник громади

1371

До вітань та нагородження долучилися начальник Вараської РВА Людмила Мариніна та офіцер мобілізаційного відділення Вараського РТЦК та СП лейтенант Інна Дмитренко.

Крім цього, сьогодні, 7 грудня, відзначають День української хустки. Головна традиція святкування полягає у тому, щоб у цей день вдягнути українську хустку, зробити фото та поділитися ним у соціальних мережах. До цієї традиції долучилися працівниці структурних підрозділів виконавчого комітету, комунальних підприємств Вараської міської ради і довершили свій щоденний образ різнобарвною національною хустиною.