До Рівненської обласної державної адміністрації надійшов лист від Міністерства економіки України щодо підприємства ТОВ "Вільна Енергія ІФ", яке пропонує свої послуги в галузі поводження з вторинною сировиною та яке спеціалізується на виробництві устаткування для отримання інноваційних енергетичних продуктів – синтез газу, електричної та теплової енергій з місцевих відновлювальних видів палива (відходів біомаси та RDF, SRF-палива) термохімічним методом.

В наявності 5 патентів на корисні моделі, робочі моделі, проведені технічні випробування, здійснені аналізи газів та викидів.

Втілення таких проєктів в рамках водневої трансформації дозволить не тільки досягти реальної енергетичної незалежності України, декарбонізації економіки, але й інноваційні технології дають можливість стати потужним виробником стратегічного енергоносія та перейти на екологічну нову модель відновлювальної енергетики. Створити комплексне екологічно чисте рішення для поводження з відходами при мінімальному техногенному впливі на довкілля – нульовий викид парникових газів в атмосферу.

Для більш детальної інформації звертайтесь за адресою: Україна, Івано-Франківська область, місто Калуш, тел.: 38 (050) 434 83 57; 38 (067) 313 07 28.

Email:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Бізнес-модель енергетичного комплексу утилізації відходів

Енергетичні рішення для виробництв та бізнесу

Презентація "Розробка та експлуатація енергетичного комплексу"