Сьогодні відбулась робоча зустріч за участі міського голови м.Вараш Олександра Мензула, представників банків міста Вараш, комунальних підприємств тощо.

Під час зустрічі разом із АТ КБ "ПриватБанк", АТ "Ощадбанк", АБ "Укргазбанк", ПуАТ "КБ "Акордбанк" детально обговорили банківські фінансові інструменти кризового енергозабезпечення, зокрема, в межах державної програми "Доступні кредити 5–7–9%" для бізнесу, ОСББ, комунальних підприємств та фізичних осіб. Так, банківськими установами впроваджується ряд програм пільгового кредитування на придбання електрогенераторів, джерел безперебійного живлення, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів тощо – всього, що потрібно для енергонезалежності. Окрім діючих програм, банки готують і нові пільгові механізми фінансування, для енергозабезпечення. Сьогодні ряд підприємців громади уже використали пільгове кредитування – закупили та встановили відповідне обладнання.

Більш детально із банківськими продуктами можна ознайомитись за посиланням:

  • АТ КБ "ПриватБанк"

(Контактна особа тел.: +380984144732)

Продукти кредитування банку для бізнесу

Продукти кредитування для ОСББ

 

  • АТ "Ощадбанк"

(Контактна особа тел.: +380977794518)

Продукти кредитування банку 

  • АБ "Укргазбанк"

(Контактна особа тел.: +30673620787)

Продукти кредитування банку

Під час зустрічі міський голова наголосив, що такі зустрічі плануються проводитися регулярно.

"Ламаємо негативні стереотипи: "Клієнт банку – це не боржник,  а суб’єкт, який використовує сучасні фінансові інструменти для свого розвитку та розвитку громади". Адже позитивна кредитна історія клієнта у всьому світі високо цінується для впровадження реалізації успішних проєктів. Також співпраця з банками є одним із етапів розвитку територій громади, що сприятиме реалізації перспективних планів Комплексного плану просторового розвитку, що перебуває на завершальній стадії розробки", – зауважив Олександр Мензул.