У Вараській громаді відбулося урочисте свято вручення відзнак – нагородження випускників медалістів.

Традиційно подія розпочалася із хвилини мовчання за загиблими Героями, котрі боронили нашу країну, землю, мир і спокій до останнього подиху. 

Цьогоріч керівництво Вараської громади: заступник міського голови Дмитро Стецюк, начальник Вараської МВА Людмила Мариніна, начальник Управління освіти Олена Корень та депутат ВМР (партія "Європейська Солідарність") Яна Горегляд, нагородили золотими та срібними медалями за високі досягнення у навчанні, сертифікатами на грошову винагороду, подяками міського голови за високу результативність, багаторічне сумлінне та успішне навчання випускникам 2024 року та подяками Вараської МВА батькам медалістів за стійку життєву позицію, за активну участь в навчанні та вихованні дітей і сприянні їхньому інтелектуальному розвитку для успішного майбутнього української нації 56 медалістів.

Окрім того, вручили винагороди 4 вчителям, які підготували вихованців та 5 учням, котрі набрали максимальний бал по НМТ.

009 8592

Яна Горегляд та Дмитро Стецюк нагороджують одну із вчителів, завдяки якій старшокласники набрали 200 балів по НМТ

"Щиро вітаємо наших випускників Вараської громади. Ви показали чудові результати, і цими результатами сьогодні пишаються не лише ваші батьки, але й педагоги, влада, вся громада. Ви надзвичайно багато працювали над цим. Дякуємо, що сьогодні ви маєте можливість презентувати нашу громаду на всеукраїнському рівні. Ми пишаємося, що ви є учнями, випускниками Вараської громади", – виступив із промовою Дмитро Стецюк. 

Захід супроводжувався виступами місцевих колективів та сольними виконаннями. Наприкінці батьки презентували відео з подяками дітям та вчителям за старання та здобутки. Випускники, у свою чергу, підготували прощальний танець із піснею для батьків.

009 8008

Також, під час події відбувався збір коштів для ЗСУ.