Сьогодні у Вараші з нагоди Всеукраїнського Олімпійського дня відбувся забіг, організований Департаментом культури, туризму, молоді та спорту ВК ВМР.
Мета заходу − популяризація здорового способу життя та пропаганда фізичної культури.
 
На спорткомплексі "Ізотоп − РАЕС" присутні вшанували памʼять полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули у наслідок збройної агресії російської федерації проти.
 
6824
 
Срібний призер чемпіонату України з плавання на відкритій воді Давид Коротенко та чемпіонка України з плавання серед кадетів 2024 року Дінара Коротенко урочисто підняли державний прапор.
 
Із вітальним словом звернувся до учасників забігу заступник міського голови Дмитро Стецюк.
 
"Вітаю майбутніх олімпійців. Недарма девіз Олімпійських ігор звучить, як − "Швидше, вище, сильніше − разом", тому що саме в єдності наша сила. Незважаючи на те, що рф намагається знищити навколо все живе, ми продовжуємо жити, як нація, ми продовжуємо боротися як нація, ми продовжуємо брати участь та перемагати в Міжнародних змаганнях і конкурсах. Ми живемо, жили і будемо жити. Ми перемагали, і будемо перемагати. Бажаю усім вам гарного дня і найкращих результатів", − сказав під час свого виступу Дмитро Стецюк.
 
6837
 
Заступник міського голови Дмитро Стецюк
 
Затим присутніх привітали талановиті дівчата − черлідери Заболоттівської гімназії.
 
Перед початком забігу заслужений тренер України Олександр Кравченко провів розминку.
 
Більше 120 учасників долали дистанції − 60 м, 100 м та 400 м.
 
По завершенню змагань на найменших учасників чекали цікаві естафети від координаторки "Активних парків (Вараської ТГ)" Ольги Ярмольчук.
 
Усі отримали заохочувальні призи та незабутні емоції.