У Вараші, до Міжнародного дня захисту дітей, відбулися цікаві активності, організовані Департаментом культури, туризму, молоді та спорту

Зокрема, дитяче містечко включало: тематичну локацію із службовим транспортом поліції, ДСНС та швидкої допомоги, творчі майстер-класи по виготовленню прикрас, настільні ігри та зону відпочинку, палатку із цікавинками Вараського ЦПМД, куточок із ляльковими виставами для найменших, столик джурівців із збиранням та розбиранням автомата, художні палатки із малюванням, намет соціального проекту "Активні парки" зі спортивним інвентарем для дітей, локацію Громадської організації "Ольбери" із туристичним знаряддям та аніматором із цілою програмою ігор.

нг 4982

Діти мали можливість ліпити фігурки із пластиліну, малювати та розмальовувати як пезликами, олівцями, фломастерами, так і крейдою на асфальті, пробувати себе у ролі дослідників із мікроскопом, гратися із повітряними зміями, у бадмінтон тощо.

Опісля відбулися дитячі змагання "Перегони на тарантасах" для малечі 1-6 років. Юні переможці отримали подарунки та гарний настрій.