«Ми випускники незламної української школи, дякуємо за мирний наш дзвінок» − саме під таким гаслом відбувся сьогодні у Вараші захід-подяка захисникам України.
 
Випускники Вараської громади зустрілися на площі біля міської ради, щоб помолитися за захисників та захисниць, які нині боронять нашу територіальну цілісність. Згадали та вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх Героїв, які боролися і віддали своє життя, щоб зберегти наші.
Із вітальними словами до одинадцятикласників звернулися міський голова м.Вараш Олександр Мензул, начальник Вараської МВА Людмила Мариніна, начальник Управління освіти ВК ВМР Олена Корень.
 3559
 
Благочинний Вараського району, настоятель Свято-Покровського храму отець Віталій та військовий капелан отець Микола та капелан в/ч 3045 отець Володимир здійснили молебень та благословили старшокласників. Отець Віталій подякував усім педагогам, учням та батькам Вараської громади за підтримку та волонтерську допомогу військовим та передав начальнику Олені Корень прапор та шеврон від 14-го окремого стрілецького батальйону.
 
3643 
До слова, випускники-2024 року Вараської громади зібрали 19 тис. грн на «дрон помсти». Про це школярі повідомили під час заходу.
На завершення учні 11-класів поклали квіти до вуличних інсталяцій з портретами загиблих Героїв-захисників Вараської громади.