Молодіжна рада при Вараській міській раді долучилась до Української асоціації молодіжних рад (УАМР). Наші делегати побували на онлайн-зустрічі, під час якої було обговорено стан молодіжних рад, їх повноваження, функції та кейси у векторі молодіжної політики.

У рамках цієї зустрічі Молодіжна рада при Вараській міській раді долучилась до УАМР та стала частиною організації, яка об’єднує консультативно-дорадчі органи всієї України. Зокрема, залучення є важливим кроком у напрямку розвитку молодіжної політики, активізації молоді у розв'язанні ключових питань місцевого самоврядування, реалізації інтересів у політичному спектрі, а також подальшого розвитку Молодіжної ради. 

41cc33de af70 4429 aefc e18e41e2c770 1

"Участь у роботі асоціації дає молоді можливість впливати на рішення, які безпосередньо стосуються їхнього майбутнього. Молодіжна рада стає майданчиком для діалогу між молоддю та владою, де можна висловлювати свої ідеї та ініціативи. Долучення до УАМР є показником нашої роботи та відображає інтерес молоді до реалізації власних інтересів» – відмітив голова Молодіжної ради при Вараській міській раді Юрій Сьох.

До слова, Українська Асоціація Молодіжних Рад – це громадська організація, в яку входять молодіжні ради, а також інші молодіжні консультативно-дорадчі органи при органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Основною метою є підтримка діяльності молодіжних рад, а також сприяння у розвитку нових, задля підвищення молодіжної участі у процесі прийняття суспільно важливих рішень.