Сьогодні вітали із виходом на заслужений багатьма роками відпочинок директора Вараського ліцею №3 Наталію Петрівну Валюшко, яка впродовж 21 року очолювала згаданий заклад освіти.

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул, заступник міського голови Дмитро Стецюк, начальник управління освіти Олена Корень та колеги привітали її з новим етапом життєвого шляху. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву і громадську позицію, вагомий внесок у розвиток освіти міста відзначили грамотою виконавчого комітету Вараської міської ради та грошовою винагородою.

9247

Валюшко Наталія Петрівна розпочала свій трудовий шлях у 1980 році з посади вчителя початкових класів Сваринівської початкової школи Володимирецького району. У вересні 1993 року призначена на посаду вчителя історії Кузнецовської ЗОШ №3, у вересні 2001 року переведена на посаду заступника директора з навчально-виховної роботи, а з вересня 2003 року розпочала працювати на посаді директора Вараського ліцею №3 Вараської міської ради (на той час Кузнецовської ЗОШ №3).
 
9212
 
Дякуємо Наталії Петрівні за працю та відповідальність. Її внесок у розвиток освіти неоціненний. Бажаємо їй злагоди та натхнення у всіх подальших життєвих пошуках та планах. Нехай цей новий життєвий етап буде сповнений щастям і задоволенням.