Великодня молитва за Героями-захисниками відбулась у Вараші.
 
На площі біля Вараської міської ради вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв, помолилися за повернення усіх полонених та зниклих безвісти воїнів, а також попросили у Бога охорони і захисту воїнам, які наразі захищають нас із вами на передовій.
 
Участь у заході взяли рідні загиблих Героїв, зниклих безвісти, військовополонених Вараської громади, а також сім’ї Захисників та Захисниць, які нині боронять нашу землю, керівництво Вараської МВА, РАЕС, представники структурних підрозділів ВК ВМР, депутатський корпус, ДСНС, Нацгвардія, Вараський районний ТЦК та СП та небайдужі мешканці міста.
8491
 
Благочинний Вараського району, настоятель Свято-Покровського храму отець Віталій, настоятель Свято-Софіївської церкви ПЦУ отець Йосип, військовий капелан отець Микола, капелан в/ч 3045 отець Володимир та настоятель Римсько-католицької церкви Василь Плахотка відслужили літію за наших воїнів.
 
У рамках патріотичної акції "Крила Янголів" військові разом із дітьми прикріпили до інсталяцій загиблих Героїв Вараської громади символічні "Крила"…
8549
 
Не втрачаймо віру, чекаємо всіх українських бійців вдома!
Вічна пам'ять та низький уклін усім Захисникам, які за цілісність України віддали найцінніше – своє життя…