У Вараській громаді реалізували проєкт "Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів та дітей групи ризику" завдяки спільним зусиллям Громадської організації "Ліга соціальних працівників України", Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) та фінансовій підтримці Європейського Союзу в Україні.

У рамках проєкту була надана значна допомога сім'ям, що виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Однією з ініціатив стала розподілена одноразова натуральна допомога "Пакунок тепла". 

Директор Вараського центру соціальних служб та послуг Світалана Пашко та начальник служби у справах дітей ВК ВМР Ольга Самохіна привітали та вручили одноразову натуральну допомогу опікунам та піклувальникам.

Допомога, надана у рамках цього проєкту, не лише сприятиме забезпеченню матеріальних потреб, а й матиме потенціал покращити якість життя дітей та їхніх опікунів, сприяючи їхньому повноцінному соціальному та емоційному розвитку.