У Вараському ліцеї №1 відбувся військово-патріотичний захід.

До заходу долучилися начальник Вараської міської адміністрації Людмила Мариніна та заступник міського голови Дмитро Стецюк. 

Розпочалася подія із хвилини мовчання за загиблими військовослужбовцями, що у лавах Сил оборони України воювали за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни. Під супровід музичних інструментів юних "джурівців" присутні заспівали Державний гімн України.

юю 6572

Затим Благочинний Вараського району та міста Вараш отець Віталій та військовий капелан отець Микола зачитали молитву за випускників-старошокласників – майбутніх захисників нашої держави та побажали їм не зіткнутися з реаліями жахливої війни.

Начальник Вараської міської адміністрації Людмила Мариніна, заступник міського голови Дмитро Стецюк та начальник Вараського Вараського РТЦК та СП полковник Андрій Скляров виступили з вітальними промовами та вручили юнакам із Вараських ліцеїв №1 та №2 перший військовий документ − посвідчення про приписку до призовної дільниці.

юю 6713

Також отримали грамоти і вихованці "Джура" разом з керівником Віктором Міцюком. 

Наприкінці заходу присутні мали змогу послухати добровольця – війсковослужбовця ЗСУ. Представники Рій "Стріла" під керівництвом Віктора Міцюка продемонстрували присутнім показовий виступ з тактичної підготовки, а також вокальний виступ з музичними інструментами. 

юю 6800