3 квітня відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Депутати розглянули 28 питань порядку денного, 2 додаткових.

Насамперед, члени комісії розглянули проєкт рішення щодо змін до структури виконавчих органів Вараської міської ради, загальної чисельності працівників апарату управління. Депутати даний проєкт рішення взяли до відома.


єє 4538

Затим розглянули низку проєктів рішень про: поновлення Договору оренди земельної ділянки на новий строк, встановлення орендної плати за користування земельною ділянкою, затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність, передачу земельної ділянки із комунальної власності у державну власність, проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності.

Депутати підтримали проєкт рішення про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Департаменту КТМС ВК ВМР. Мова йде про земельну ділянку, яка знаходиться у м.Вараш, по мікрорайону Перемоги для влаштування "Скверу пам’яті" загиблим Героям нашої громади.

єє 4551

Ще одне питання стосувалося передачі земельної ділянки в постійне користування Департаменту КТМС ВК ВМР у с.Собіщиці для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, а саме: будинку культури.

Наприкінці засідання члени комісії підтримали додаткові питання про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність. 

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Віра Литвин (голова комісії) (фракція "ПРОпозиція"), Дмитро Рубець (заступник голови комісії) (фракція "За майбутнє"), Олександр Чех (фракція "Слуга народу"), Петро Мартинюк (фракція "Батьківщина").

Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: Іванна Журба (фракція "Європейська солідарність"), Петро Кедич (фракція "За майбутнє").