Відбулося засідання Комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою Вараської міської ради. Депутати розглянули шість питань порядку денного.

Насамперед голова комісії Дмитро Ющук (фракція Європейська солідарність") запропонував присутнім вшанувати хвилиною мовчання загиблих військовослужбовців, які у лавах Сил оборони України воювали за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни.

photo 2024 02 21 10 09 47

Під час засідання, 22 лютого, депутати розглянули внесення змін до бюджету Вараської міської територіальної громади на 2024 рік, серед іншого передбачається виділення коштів на оборонні потреби, облаштування укриттів у навчальних закладах (придбання лавок), поточні ремонти їдальні в Сопачівському ліцеї, освітлення у Більськовільському ліцеї, найпростішого укриття Вараського ліцею №1, придбання з улаштуванням модульного укриття у с.Мульчиці, поточний ремонт приміщень пологового будинку ВБЛ тощо.

Обговорили декілька питань щодо безоплатної передачі майна з балансового обліку Вараського ЦДЮТ на балансовий облік КП "Перспектива" ВМР, безоплатної передачі комунального майна з балансового обліку ДЖКГМБ ВК ВМР на балансовий облік КП "УК "ЖКС" ВМР, внесення змін до Програми реалізації питань будівництва, модернізації та поточних ремонтів на 2024 рік.

IMG 9420

Проєкти рішення про безоплатну передачу комунального майна з балансового обліку управління освіти ВК ВМР на балансовий облік Вараського ліцею № 4, №3, №6, №2 не розглядалися у зв’язку з відсутністю доповідачів.

Наприкінці засідання у різному депутати розглянули питання щодо нарахування комунальних послуг (по воді) КП "ВТВК" мешканцям міста, ремонт доріг та про розширення території кладовища у с.Стара Рафалівка, зокрема йшлося про доручення відділу земельних ресурсів і відділу архітектури та містобудування надати рекомендації щодо виділення окремої земельної ділянки для влаштування кладовища.

Присутні на засіданні депутати-члени комісії: Дмитро Ющук (голова комісії) (фракція "Європейська Солідарність"), Сергій Макарук (заступник голови комісії) (фракція "Батьківщина"), Дмитро Мохнар (фракція "За майбутнє"), Ксенія Будь (фракція "Сила людей"), Любов Сусь (фракція "Слуга народу"), Дмитро Добровольський (фракція ПП "Голос").

Відсутні на засіданні депутати-члени комісії: Вікторія Данилко (фракція "Пропозиція").