Учора у Вараській мистецькій школі відбувся благодійний захід "Промінчик надії" на підтримку учня Озерецької гімназії Івана Петрука, якому діагностували злоякісне новоутворення головного мозку.

Розпочалася подія із хвилини мовчання за загиблими Героями, що віддали своє життя за наш спокій, затишок та мирне небо над Україною.

До заходу долучилися і представники міської влади – заступник міського голови Дмитро Стецюк і начальник Управління освіти Олена Корень.

"Ви знаєте, дивлячись, які діти танцюють, як діти співають – я вірю, що у нас дуже хороше майбутнє. Коли наш народ в єдності, то нас ніхто не здолає. Сьогодні дуже приємно, що наша освітянська родина виявалася чуйною до проблеми учнів. Це міць, яка показує, що ми – це об'єднані, сильні та нездоланні люди! Щиро дякую освітянам за прояв любові та доброти до самих вихованців. Нехай господь благословляє всіх і дає здоров'я, дає життя!", – виступив з промовою Дмитро Стецюк.

ми 9550 1

Заступник міського голови Дмитро Стецюк виступає з промовою

Загалом подія супроводжувалася танцями та співами за участі кращих колективів освітніх закладів Вараської громади, які зібрали повну залу зацікавлених глядачів. 

Завдяки небайдужим мешканцям громади під час заходу організаторам вдалося зібрати 113 тис. грн.

ми 9648