З нагоди Дня місцевого самоврядування депутати Вараської міської ради та працівники структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради отримали відзнаки.

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул привітав та подякував працівникам органів місцевого самоврядування та депутатському корпусу Вараської міської ради за вклад у розвиток громади.

"Всі ми є частиною великої команди, яка працює сьогодні над збереженням та зміцненням української державності. Це відповідальна і складна робота. Нам доводиться оперативно реагувати на нові суворі виклики сьогодення. Разом з тим, нас об’єднує надзвичайна відповідальність – виправдати довіру та гідно представити інтереси тих, хто обрав саме нас. З гордістю можу сказати, що наша громада одна із найпрогресивніших в області, адже дуже часто до нас звертаються за консультаціями керівники із інших міст. Дякую, що з перших днів війни ви дружньо включилися у всі процеси − допомагали та волонтерили", – наголосив очільник громади

1371

До вітань та нагородження долучилися начальник Вараської РВА Людмила Мариніна та офіцер мобілізаційного відділення Вараського РТЦК та СП лейтенант Інна Дмитренко.

Крім цього, сьогодні, 7 грудня, відзначають День української хустки. Головна традиція святкування полягає у тому, щоб у цей день вдягнути українську хустку, зробити фото та поділитися ним у соціальних мережах. До цієї традиції долучилися працівниці структурних підрозділів виконавчого комітету, комунальних підприємств Вараської міської ради і довершили свій щоденний образ різнобарвною національною хустиною.